Wat zijn salon professionals en klanten over iroiro Premium Hair Colors zeggen?

door Young Kim 

 

 

We horen graag van u! Houd ze alsjeblieft aan het komen. Hier zijn slechts enkele feitelijke getuigenissen van onze geweldige klanten en salon professionals.

@vomitqueen_scumie – Eindelijk retoucheerde mijn haar. ???? Alleen deze keer heb ik een compleet ander product gebruikt. Een #Vegan #CrueltyFree #AllNatural #PlantBased haarverf genoemd @iroirocolors !! Niet alleen is het met Yuzu-cranberry infuzed, maar het bevat ook #CoconutOil. @iroirocolors echt helder en gedefinieerd mijn reeds bestaande blauw en gemaakt is zo zacht, zijdeachtig en liet het ruiken AMAZING. @iroirocolors gebruikt ook eco-pouches in plaats van plastic flessen of potten. Dat is een pluspunt! Het is super moeilijk om een ​​haarverf te vinden die waar is aan het woord en heeft geen gevaarlijke chemicaliën of synthetische ingrediënten. Het is leuk om eindelijk een geweldig product te vinden. Ik stel voor dat alles wat je liefhebbers van haarverf eens proberen! ???

@elevatedfibers – Foto’s maken de rijkdom van deze kleurrecht – Mijn haar was en is superchade van het afgelopen jaar of 2 of avonturen met het ….. deze DYE heeft mijn haar Ah-may-ZING laten voelen! Er is geen ontkenning van wat kokosolie voor reparatie doet, maar de conditionering van deze merk- @iroirocolors – is fenomenaal. Ik heb vrijwel elke semi permanente geprobeerd en ik heb nog nooit zo’n volledige dekking gehad, met slechts 2oz product, zo niet minder. Ik wou dat het makkelijker was om de prachtige paars op te halen, maar het heeft zelfs een turquoise tong links en gaf me deze VIBRANT-niet-modderige kleur. Ik gebruikte rechtstreeks uit de buis paars 20 op mijn wortels, verdund dan misschien een 1: 1 verhouding van kleur tot conditioner voor de rest van mijn haar dat de schaduwwortelbasis niet had.
Ik kan serieus niet over hoe geweldig mijn haar voelt – Oh en de SMELL is heerlijk !!

@rinadeedoeshair – @iroirocolors 6 shampoos en een maand later en mijn kleur ziet er nog steeds geweldig uit!

@cobaltthief – Zou je geloven dat dit mijn echte haar is ??? !! @iroirocolors heeft zo’n geweldig haarverf !!! Ik ben zo, dus ik hou van mijn #mermaidhair

@hairbykaceeb – Bij gebruik van nieuwe kleuren / producten natuurlijk moet ik ze op mezelf testen voordat ze op klanten worden gebruikt, zoals het proeven van je eten om ervoor te zorgen dat het de veroordeling tot nu toe niet vergiftigd is? Ik hou van @iroirocolors ?

@hairpaintedwithlove – Uitproberen @iroirocolors vandaag! Ze zijn mooi en veganistvrij! ????

@kittywinks – ? verliefd op @iroirocolors

@hairpaintedwithlove – Schilderen weg! Ik ben geobsedeerd met @iroirocolors

@hollydecastri – BAM !! Deze kleurlijn @iroirocolors sloeg het uit het park !! Ik was zo gelukkig om met @iroirocolors te kunnen werken en ik zal dat blijven doen !!!!!! ??? veganistische kleurlijn die als een droom ruikt !!! @hypnotixspalon @iroirocolors het is helemaal geweldig !!! Het is zo ongelooflijk levendig !!! Haar haar voelt als zijde en ruikt ongelooflijk !! Dank u dank u!!!!

@beautylifebybre – Allereerst bedankt @iroirocolors voor het versturen van deze MOOIE kleuren. Ten tweede zijn ze zo gepigmenteerd. Ik kan niet wachten om elke kleur te gebruiken !!! Ik gebruikte paars – verdunde vandaag en kreeg de mooiste laventoon op de lichtere stukjes van mijn haar en kreeg een levendige paars op de andere stukken. Ik ben verliefd ? #iroirocolors

@fuckinghair door mij !! @asilsmsk – Ik zweer dat er geen filter of iets is, alleen daglicht ?? @iroirocolors !! Bedankt voor deze geweldige kleuren ?? Video komt binnenkort!

@lysseon – Als ik een frisse kleur heb, en ikzelf niet, heb ik eigenlijk een frisse kleur? Dit is het langste dat mijn haar in jaren is geweest.
Ik gebruikte @iroirocolors blauw als mijn basiskleuren en hete damn, het is zo mooi. Het is zeker zijn weg in mijn arsenaal verplaatst!

@hairbyvanessanunez – @iroirocolors in rood. super levendig hoe ik het leuk vind!

@ miranda6toes – Cherry Bomb! ??
Met de mooie @iroirocolors oranje en roze !!! Dit is na 3 wassen denk ik, ik hou echt van de levendigheid van het allemaal

@ cupcakejizz94 – Ik heb geen goede foto’s kunnen maken met mijn nieuwe haar. Omdat ik dit weekend in het ER ben voor ontsteking in mijn hart en dat leidde me dat ik de afgelopen paar dagen niet goed voelde. Maar ik wil graag opnieuw bedanken voor @iroirocolors. Ik kan niet over hoe helder deze kleuren zijn! Het is geweldig. Ik heb veel verschillende merken van kleurstoffen ervaren en dit is zeker mijn favoriete verreweg. Zorg ervoor dat u ze uitcheckt. ?

@hairpaintedwithlove – Ja deze kleuren zijn echt deze heldere !!! ???? @iroirocolors

@elevatedfibers – Wie is opgewonden ?! Ik heb net 5 nieuwe kleuren ontvangen van @iroirocolors En ik ben nog steeds verliefd. Dit is een prachtig semi-permanent merk, met een eco-vriendelijke, veganistische, wreedheidsvrije houding om jezelf uit te drukken als hoe je wilt worden gezien. Geen PPD, geen alcoholen, plantaardige kokosnootolie op basis van het geven van haar een extra boost van vocht en glans. Dergelijke langere kleuren, ik kan niet eens staan ​​dat sommige van deze me verlaten, maar opgewonden om de creaties te zien die ze met hen maken :).

@renlindsey – ? nieuw haar ?
schaduw #pink van @iroirocolors, ik heb nooit een kleurstof gebruikt zoals ik zo graag vond. het is zo natuurlijk en ik voel me niet schuldig om het in mijn haar helemaal in te stellen. Het heeft kokosnootolie zodat (in mijn ervaring) het de schade doet die het doet en de schade die het verlichtingsmiddel dat ik gebruik aan mijn haar doet. mijn verlengingen worden nu verlicht, dus ziek, wees er zeker van om ze te roze te vroeg, beetje dank aan @iroirocolors ???????

@stephhstyles – De eerste keer gebruikte @iroirocolors kleuren en ik ontdekte snel wat al de gedoe over gaat. Deze zijn van toepassing als een droom, een beetje gaat een lange weg, de verzadiging is ongelooflijk, de resultaten spreken voor zichzelf. Kan niet wachten om meer te spelen.

@exoticcandyfloss – AH! Nieuwe haarkleur, zo’n mooie roze van @iroirocolors. De kleurstof rook als een eenhoorn wonderland ?

@emberxtelle – Ik ben helemaal verliefd op smaragdgroen van @iroirocolors ??

@snazzledazzlejayy – Mijn zus was in de salon dus natuurlijk moest ik met wat leuke kleuren spelen! Ik heb het product van @iroirocolors geprobeerd en het is geweldig en zo levendig!

@by_linds – Ok, dus laten we een keer over deze kleur praten. Ik had het voorrecht om deze nieuwe kleur te gebruiken door @iroirocolors en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen! De consistentie is geweldig en het ruikt goed! En uitwassen, de kleur rende nauwelijks! Ik gebruikte roze een beetje paars en hun verdunner!

@xxtoxic_waste_landxx – omg ik ben letterlijk verliefd op mijn haar tbh.
Ik gebruikte @iroirocolors emrald groen en verdunde het en het bleek geweldig ?✨

@exoticcandyfloss – Het haar van mijn zus is gekleurd met @iroirocolors ‘Iro Purple’ en ‘Iro Blue’. Geen bleek gebruikt, maar nog steeds een geweldig resultaat. Het haar voelt 10 maal gladder dan voorheen. ???? hou van deze kleurstof Het is de beste haarverf die ik ooit heb gebruikt.

@dyenoble – #wow! Ik ben #blownaway door #iroirocolors! Ik denk niet dat ik ooit een andere #colorline zal dragen!

@dyenoble – Vandaag heb ik voor het eerst #iroiro #haircolor geprobeerd en ik kan eerlijk zeggen – ik denk niet dat ik ooit een andere kleurlijn zal gebruiken! deze jongens #knockedmysocksoff! Van de #delicious geur naar de super #pigmentation ik ben #inlove!

@rororochelle – Deze kleur is gedaan met @iroirocolors Plum en Clear over een niveau 9 Balyage !! @iroirocolors Smell Like CANDY en zijn COCONUT OLIE gebaseerd! De verzadiging op deze kleuren is fantastisch! Ze verplaatsen door het haar heel vlot en de kleuren zijn de helderste die ik heb gezien!

@misheledimariadesigns – Hou van deze pops van paars en blond !!! ??? dank je @iroirocolors voor het maken van een AWESOME paars om mee te maken !!! Liefde liefde liefde!!!

@pravanamama – mijn haar na gebruik van verschillende tinten smaragdgroen door @iroirocolors verdund met conditioner !!! Ik hou van deze kleur! en onder de indruk van het product !!!

@shear_envytupelo – ik was eindelijk in staat om te doen en een onderlicht met @iroirocolors @iroirocolors de kleuren zijn ergyyyy gepigmenteerd en wat je ziet in de kom is wat je krijgt! Het heeft een goede consistentie en mengt goed !!

@ megalooo213 – @iroirocolors maken de wereld rond! Hield van de consistentie en levendigheid van deze tinten! Ik heb de smaragd en Violet gebruikt en het is duidelijk om te verdunnen tot de perfecte schaduw.

@_hairbyyaya – Bedankt @iroirocolors! Ik heb ze eindelijk gebruikt. Ik hou van alles over hen. Geweldige consistentie! Gemakkelijk alles uit te krijgen. Ruikt geweldig en super gepigmenteerd ? kan niet wachten om meer uit te proberen! ??

@erica_elle_hair – We hebben besloten om haar droog te laten krullen, maar we hebben deze mooie levendige violet met @iroirocolors bereikt! De consistentie van deze kleur is zo dromerig en makkelijk te verspreiden!

@hairbylindsayracca – Voor en na deze nieuwe kleurenclient !! 7 maanden geleden had haar en haar vriend wat drankjes en haar haar gekleurd. ? Vandaag kwam ze binnen, zodat ik haar voor haar verjaardag kon maken tot een mooie eenhoornse zeemeermin !! ??? Voor de lichte wintertaling heb ik @iroirocolors gebruikt, ik ben verbaasd over hun kleur !! De consistentie was extreem glad en ik kon meer haar verzadigen met minder product. ?? Nog beter is het 100% natuurlijk, geen chemicaliën en ruikt snoep! ?

@lisadoeshair – Geprobeerd @iroirocolors kleuren voor de eerste keer en ik ben in LOVE !! bekijk de video voor levendigheid !!

@xxtoxic_waste_landxx – @iroirocolors is eerlijk de beste kleurstof ive ooit gebruikt het is zo geweldig en ruikt geweldig c:

@alix_maya – Geen filter, NEE tweak niets, ik doe nooit maar toch, maar ik wilde dat net zo snel herhalen als … @iroirocolors Ik weet niet wat voor soort MAGIC je hebt in die KLEUREN van jou, maar ik ‘ ik ben een fan !! Dank u voor het creëren van zo’n geweldig product is het echt geweldig!

@alix_maya – Serieus als je niet hebt geprobeerd @iroirocolors doe jezelf een grote favor en bestel wat nu! Ik werk niet voor hen, ik ben niet betaald om dit te zeggen, dit komt als een colorist die veel lijnen heeft gebruikt en als ARTIST …. Deze regel is legit !!! Het mixt zeer goed, het ruikt geweldig, en voelt als zijde aan en na !!! Briljant ga je handen nu op !!!

@garrettkenroach – @divinehairbymorgan en ik kreeg vandaag nog onze handen op @iroirocolors !! ? Ik heb gewacht op een kans om deze kleuren uit te proberen. Ik gebruikte hun paars op mijn cliënt na pre-toning op een blauw-based zilver. De kleur was persoonlijk zo violet maar helemaal indigo onder mijn lichte ring en met flits. De kleur geuren PHENOMENAL heeft geweldige consistentie en de verpakking is serieus perfect. A ++++. ????

@milkybluetea – Omg een ander bericht over haar,
Ik heb @iroirocolors in 110 rood gebruikt en omdat het gemaakt is van kokosolie, het geen schade veroorzaakt, het is veganistisch en de verpakking is milieuvriendelijk, de kleur is ook erg gepigmenteerd en levendig

@sarai_styles__ – U hoeft geen lang haar te zijn om een ​​zeemeermin te zijn! Liefde in textuur maakt deze elektrische pixie een van mijn favorieten! Ik hou echt van de nieuwe @iroirocolors!

@taylorrae_hair – ?? Maandagmorgen Blues ??
Ik heb alle @iroirocolors kleuren gebruikt voor deze creatie. Het pigment is levendig en ze ruiken geweldig!

@tiadaniellestylist – 15 dagen na en nog steeds levendig, zelfs op zo’n somber dag! Zeer onder de indruk van de lange levensduur van iroiro’s producten!

@nellieduclos – Vernieuwde mijn boo @kaylee____rae met @iroirocolors voor de eerste keer en ik ben verliefd op de resultaten !!

@sarai_styles__ – Deze kleine man vroeg om een ​​”zonsondergangsmelt”. Ik heb alle @iroirocolors gebruikt en ik ben blij met de maan over hoe levendig ze zijn !! Ik heb geen ding op deze foto bewerkt … ze zijn zo helder! Ik ben een beetje geobsedeerd met deze kleurlijn !!

@locks_by_ness – ik ben in liefde met @iroirocolors ze zijn geweldig !!! Mijn nieuwe favoriete vivids!

@justinecavehair – Oké. Ik heb mijn handen op sommige iroiro kleuren gekregen en toen ben ik gestorven en ging ik naar haarkleur hemel ?

@marythomaston – Geen pre lightening. Ik gebruikte @iroirocolors #pink en #yellow over haar natuurlijke haar. Ik hou van deze kleuren. EN! ….. Ze ruiken zo goed

@magic_hair_wizard – @ monica.a.r nieuw zonsondergangshaar! Ik hou echt van dit meisje, ze laat me wat doen! Nou … Binnen de reden ?. Haar haar is geweldig glanzend en zacht dankzij de heilige kleurkleur @olaplex en @iroirocolors voor daar geweldige kokosolie-rijkdom die er in kleur is! Zo blij met dit resultaat wil ik elke dag meer doen!

@hairpaintedwithlove – Kan niet geloven dat deze kleur meer dan twee maanden oud is !! Ik hou van de uitgroei ❤️????

@kdnartistry – @iroirocolors SLAYS het direct kleurstof spel (naar mijn mening ?)
De geur, de consistentie van het product en de resultaten zijn op punt en ik heb eerlijk gezegd geen geliefde kleurlijn zoals dit zo lief gehad op zo’n lange tijd. Het beste deel is, ze komen niet alleen in 4 oz zakken, maar ook 8 OZ! Perfectioneer voor iemand die huurt en heeft niet veel ruimte in hun kast. Als je het niet weet, nou wel!

@fairydonut – Hou van deze prachtige kleur, dankzij de mooie @iroirocolors ❤️❤️❤️ Ze zijn een veganistische kleurstof, en ze gebruiken kokosnootolie in hun kleurstoffen! Ook gebruiken ze deze milieuvriendelijke verpakkingen voor hun kleurstof

@abigailwaldrum – Geen filter. @iroirocolors is helder y’all. Organische vividen op de meermin pixie. Meer foto’s te komen. ???
DEEL DELEN OP FACEBOOK.