Over Ons

Iroiro is een Amerikaans merk wat sinds 2015 geproduceerd wordt door District713. Iroiro spreek je uit als iroi-ro en is Japans voor divers/verschillend. Op dit moment zijn er 16 fantastische felle kleuren en 1 kleur toevoeger waarmee je pastel tinten kunt maken (gewoon toevoegen bij je kleur)

Ons product is gemaakt uit liefde, een liefde voor een tienermeisje die een koele, levendige en spannende haarkleur wilde. Op een dag stond mijn zakenpartner voor een dilemma: of hij zijn enige dochter, Paige, haar mooie haar te laten verven in knalroze. Hij vroeg me: “Wat moet ik doen?” Ik zei: ‘Waarom niet? Iedereen doet het.’ Toen keken we naar verschillende merken en de ingrediënten die zij gebruiken. Als er gevaarlijke chemicaliën of synthetische toevoegingen in zaten dan lieten we dat merk links liggen. Totdat er geen merken meer waren! Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om onze eigen semi-permanente haarkleurstoffen te creëren. We wisten dat we beter zouden kunnen doen, en zo hebben we ook gedaan

Dankzij onze Paige zijn we nu de trotse makers / eigenaren van Iroiro, een superieure semi-permanente haarverf. We zijn er trots op te zeggen dat we op eigen terrein onze eigen kleurlijn maken in kleine partijen. Onze formule is helemaal anders dan die van andere toonaangevende merken. Onze Iroiro half-permanente haarverf bevat natuurlijke ingrediënten, waaronder organische kokosnootolie, als extra conditioner en natuurlijke Yuzu-Cranberry-geur als aangename geur.

We hebben ook veel nagedacht over onze verpakking. In plaats van conventionele plastic flessen of potten, hebben we gebruik gemaakt van knijpverpakking hierdoor verlagen we 70% op de uitstoot van kooldioxide (koolstofvoetafdruk) Ook kun je de verpakking geheel legen.

We hebben nog nooit op dieren getest; We hebben alleen getest op onze vrienden en familie. Paige was onze inspiratie om iets speciaals te creëren, en we blijven in de toekomst nieuwe producten leveren. Geniet van Iroiro semi-permanente haarverf , zoals onze Paige doet.