Ambassadors

IROIRO AMBASSADOR: @XMANDIES

Ik werk als zzp kapper bij beautysalon Daisy Clarice in Rotterdam, en ben sinds kort ambassadeur van het merk Iroiro en daarnaast doe ik veel met haar, visagie en grime op festivals en evenementen. 

Met mijn fotografie & grafisch vormgeving opleiding op het Grafisch lyceum, de beauty artist opleiding op Hair point en diverse cursussen op gebied van grime en special effects make up, heb ik mezelf enorm allround gemaakt. Hierdoor heb ik ook een  andere kijk op haar en het creëren van iets. Ik zie haar of een gezicht als een canvas. Ik kijk verder dan ‘een kapsel maken’ en ik denk verder dan ‘een simpel kleurtje opzetten’.

Ook probeer ik van elke creatie een uitdaging te maken. Zo blijf je jezelf stimuleren in je creativiteit. Als kapper ben ik echt van alle markten thuis. Knippen, kleuren, opsteken, föhnen, scheren, van natuurlijke kleuringen en flow van het haar, tot strakke koppies en creatieve kleur creaties, niets is te simpel of te gek. 

Maar ik moet eerlijk toegeven, het spelen met creatieve kleuringen vind ik wel het leukst om te doen en dat gaat perfect met de kleuren van Iroiro. Het zijn altijd lange en intensieve behandelingen, maar hiermee creëer je echt iets origineels. Plus het straatbeeld kan tegenwoordig wel wat meer kleur gebruiken, vind je ook niet? 

Ik zal als ambassadeur van Iroiro posts en tutorials verzorgen op de facebook pagina en in de toekomst wil ik ook workshops gaan geven voor dit geweldige merk.

Ben je benieuwd geworden naar mijn werk? Zoek mij dan op onder de naam xMandies en je zult me via FacebookInstagram of mijn Website vinden, waar je natuurlijk ook terecht kunt voor jouw afspraak bij mij.

Wie weet tot snel!

 

IROIRO HEAD EDUCATOR: @RINADEEDOESHAIR

IROIRO AMBASSADOR: @MELISSA.ROSE.HAIR

IROIRO AMBASSADOR: @KITTYLAHAIRSTYLIST

LA based, born and raised. Self taught extreme colorist and educator. Always respecting the integrity of the hair, I specialize in healthy, vibrant hair transformations. I work at the world famous Giuseppe Franco Salon in Beverly Hills.

 

IROIRO AMBASSADOR: @HAIR.GAWDD.ESS

My name is Stephanie McPeek. I have been a stylist for 8 years. I have been published in Elegant Magazine, Pump Magazine, and Imirage Magazine. I have worked at various salons including Trade Secret, Ulta, and I am currently a Fashion Colorist Specialist at So Jealous Hair Design.