Iroiro Semi-Permanent Hair Color Ingredients

IROIRO-BESTANDDELEN ( Het is niet de typische praktijk om aanvullende informatie te verstrekken, maar we zijn zo zeker dat we hebben besloten om de vertaling / het doel van al onze ingrediënten te verstrekken.)

Water
Gedeïoniseerd gezuiverd water

Cocos Nucifera Olie gecertificeerd Organisch
Onze 100% Pure Certified Organic Coconut Oil is een uitstekende olie voor extra conditioning en zal geen poriën verstoppen. Kokosolie is erg populair en is een voorkeurse haarolie over de hele wereld.
Het is rijk aan koolhydraten, vitaminen en mineralen, die een goede conditie en bescherming bieden voor menselijk haar. Kokosolie is al duizenden jaren gebruikt als haarolie en heeft opmerkelijke resultaten laten zien. Bepaalde componenten houden het haar sterk, voeden en beschermd tegen de gevolgen van voortijdig veroudering, zoals kaalheid en buitensporig haaruitval.

Het heeft een hoge vochtbehoudcapaciteit; omdat het niet makkelijk afgebroken of verdampt is, is het zeer stabiel. Het laat het vocht niet ontsnappen, waardoor het haar vochtig en zacht blijft en breuk voorkomt. Kokosolie is een betere conditioner voor haar dan elke synthetische conditioner op de markt.

1,3-Propaandiol / NatureSilk
100% Natuurlijk ultrazuivere moisturizer en verzachtend, duurzaam en vernieuwbaar. Dit ingrediënt is ECOCERT, en NPA, goedgekeurd, en bevat geen Petros, en geen Conserveringsmiddelen. Plantaardig bestanddeel alternatief voor Propyleenglycol.

NatureSilk is geen propyleenglycol, dat is een petrochemische stof. NatureSilk is het plantengebaseerde alternatief voor Propyleenglycol. NatureSilk is 1, 3-propandiol. Propyleenglycol is 1,2-propandiol. NatureSilk biedt een natuurlijk alternatief om de zachtheid te verkrijgen, en oplosmiddel, eigenschappen van de afgeleide glycols, zoals o.a. propyleenglycol, butyleenglycol … maar via een plantaardige bron die ook goed voor het haar is.

Glycerylstearaat (en) Cetearylalcohol (en) Natrium Stearoyl Lactylaat / NatureMulse
Onze NatureMulse is ECOCERT gecertificeerd. NatureMulse verbetert vochtinbrengende, haarvoel en waterbestendigheid in onze formuleringen! In klinische studies bleek dat lactylaten op het haar blijven en hun vochtinbrengende functies gedurende meer dan zes weken uitvoeren onder wassen en slijtage!

Het is compatibel met alle soorten en klassen ingrediënten! Gebaseerd op acyllactylaten, die geweldig zijn voor zowel huid als haar, worden anionische lactylaten gecreëerd door middel van een reactie tussen de acylgroep vetzuren en melkzuur. Zowel vetzuren als melkzuur zijn natuurlijke vochtinbrengende bestanddelen in de huid! Prachtige viscositeitsverbetering, verbeterde stabiliteit en conditionering van alles-in-één!

Cetyl Alcohol
Cetearylalcohol is een mengsel van natuurlijk afgeleide (Kokos en Palm Olie) vet alcoholen die overwegend uit Cetyl en Stearyl Alcohol bestaan. Deze veelgebruikte vetalcohol wordt vaak gebruikt als het enige conditioneringsmiddel in crème spoelen of haarbeschermerspreparaten, omdat het vochtig en vochtig vochtigt en verbetert, vochtig / droog kammen.

Groenteglycerine
Glycerine Plantaardig, ook wel Glycerine Vegetable genoemd, is een 100% natuurlijke vochtinbrengende stof die water absorbeert en houdt. Glycerine is een hygroscopisch ingrediënt, wat betekent dat het water trekt en houdt. Glycerine kan petro afgeleid zijn, dus het is belangrijk dat het wordt gekocht om te weten of het groente of petro is, afgeleid, als dat belangrijk is voor uw productfilosofie. Ons Groenteglycerine, is 100% plantaardig afgeleid en is Kosher gecertificeerd.

Quaternium-31
Anti-statisch, geeft haar een zachter gevoel, makkelijk kammen en controle van het wegvliegende haar. Vaak worden andere conditionerende ingrediënten (zoals Cetylalcohol, Stearylalcohol of Cetearylalcohol) toegevoegd om het dikker en ondoorzichtig te maken. Geen opbouw effect.

Behentrimonium Chloride
Conditioning agent gemaakt van koolzaadolie verkregen uit de zaden van Brassica rapa, var. Oleifera (Oliezaad). Voorwaarden, detangles, vecht statisch, verzacht, en helpt haar te versterken. Aangezien het op plantaardige basis is en niet petrochemisch gebaseerd is, wordt het niet bekleed maar dringt de haaras door voor sterke conditie effecten.

Hydrolyseerde Zijde Proteïne
Verbetert haarhanterbaarheid, verbetert het lichaam en de textuur van haar, verbetert de vocht- en droge kam eigenschappen, bevat cystine voor haarversterking en voeding. Dit eiwit van hoogwaardig aardappelgehalte zorgt voor vochthoudende, beschermende en afdichtende films. Het voegt glans, lichaam en beheersbaarheid toe aan haarverzorgingsproducten.

Sojaproteïne
Soja Protein verhoogt het vermogen van het haar en de huid om vocht te binden en verbetert de treksterkte van het haar specifiek. Het vermindert schade door bleken, doordringen en hete kammen. Sojaproteïne is substantief voor haar en huid. Het helpt bij het minimaliseren van de ruwheid en afkap van de huid door droge klimaten

Conserverend
Natuurlijk conserveermiddel. Formaldehyde Vrij, Halogeenvrij en Parabenvrij.
Makkelijk en veilig voor een verscheidenheid aan toepassingen, dit conserveermiddel wordt gebruikt in afscheidings- en verlaatproducten zoals crèmes, lotions, shampoo, vloeibare zeep, douchegels en haarverzorgers.

Yuzu (en) Cranberry Fragrance
Een opwindende en exotische fusie van mousserende Aziatische Yuzu met sappige, rode veenbessen. Deze prachtig gebalanceerde medley zal de meest geavanceerde neusen behagen. Alle ingrediënten worden fysiek verkregen uit planten zonder hun chemische structuren te veranderen. Natuurlijke geuren zijn geschikt voor gebruik in producten waar het gewenst is om het gebruik van synthetische stoffen te vermijden.

Tetrasodium Glutamaat Diacetaat
Een hoge zuiverheid, veelzijdig en gemakkelijk biologisch afbreekbaar chelaat gebaseerd op L-glutaminezuur, een natuurlijke en hernieuwbare grondstof.

Citroenzuur
Citroenzuur is een natuurlijk conserveringsmiddel dat in veel verschillende groenten, fruit en andere producten bestaat. Het kan ook dienen als een ph-adjuster, waardoor het een geweldig ingrediënt is voor persoonlijke verzorgingsproducten, voedselkleurstoffen en vele andere oplossingen.

Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride
Een unieke haar conditioner afgeleid van de Guarboon, en is een natuurlijke hydrocolloïde. Guar Gum behoort tot de peulvruchtenfamilie en wordt hoofdzakelijk gekweekt op het Indiase subcontinent. Het biedt verschillende voordelen voor persoonlijke verzorgingsformulatoren die op zoek zijn naar conditionering, en verbeterde esthetiek, aan hun natuurlijke productlijnen, met name haarverzorging.

Kan bevatten
Acid Blue 9, Basic Blue 9, Acid Red 33, Acid Red 18, Basic Red 1, Basic Red 2, Acid Yellow 23, Basic Yellow 2, Basic Yellow 29, Basic Orange 2, Basic Violet 1, Basic Violet 3, Basic Green 4